Champions League

Ο Κλοπ διόρθωσε εκνευρισμένος Γερμανό μεταφραστή (vid)

Ένα λάθος του Γερμανού μεταφραστή σε δηλώσεις του Τζόρνταν Χέντερσον προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προπονητή της Λίβερπουλ.

Οι συνεντεύξεις Τύπου του Γιούργκεν Κλοπ γίνονται συχνά θέμα συζήτησης, αφού ο Γερμανός προπονητής προσφέρει στο κοινό πιπεράτες ατάκες. Αυτή τη φορά, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς της Λίβερπουλ με τη Σάλτσμπουργκ, ο Κλοπ τράβηξε την προσοχή για την αντίδρασή του απέναντι σε συμπατριώτη του μεταφραστή, ο οποίος απέδωσε λάθος κάποιες δηλώσεις του Τζόρνταν Χέντερσον.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός μεταφραστής έκανε λόγο για εύκολο ματς, ενώ ο αρχηγός των «κόκκινων» μίλησε για δύσκολο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως η ομάδα του έχει εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις.

Στο άκουσμα του λάθους ο προπονητής των Άγγλων επενέβη αμέσως και διόρθωσε τον συμπατριώτη του, εμφανώς ενοχλημένος: «Είναι σκ@τ@ όταν δίπλα στον μεταφραστή κάθεται ένας προπονητής που μλάει γερμανικά. Η ερώτηση ήταν για το αν η κατάκτηση του τίτλου στο περυσινό Champions League μας βοηθάει επειδή έχουμε αποδώσει καλά σε τέτοιες συνθήκες. Ο Χέντερσον δεν μίλησε ποτέ για εύκολο ματς. Έχουμε επίγνωση της σοβαρότητας του αγώνα. Λέει πως όλες αυτές οι καταστάσεις είναι φυσιολογικές για την ομάδα. Θα πρέπει να ακούτε. Διαφορετικά, μπορώ να το κάνω μόνος μου. Δεν είναι πολύ δύσκολο».

Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία για τον Γιούργκεν Κλοπ, όπως απέδειξε για άλλη μια φορά, έστω και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x