Αγγλία

Ο ΜακΛιν κατακεραυνώνει ΜΜΕ και Ιρλανδούς συμπαίκτες του

Πικρία για τη σιγή ιχθύος που τηρούν εδώ και χρόνια τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και οι συμπαίκτες του εξέφρασε ο Τζέιμς ΜακΛιν, με αφορμή ρατσιστικές και αιρετικές επιθέσεις.

Επιθέσεις λεκτικές και όχι μόνο έχει βιώσει αυτά τα εννέα χρόνια καριέρας του στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας όπως αποκάλυψε ο Τζέιμς ΜακΛιν. Παρόλα αυτά, εκδήλωσε τη συμπαράσταση του στα πρόσφατα αντίστοιχα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας για τους Γουίλφριντ Ζαχά και Ντέιβιντ ΜακΓκόλντρικ.

«Αναφέρθηκε ποτέ κανείς στις δικές μου επιθέσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης; Όχι. Στην πραγματικότητα έγινε ακριβώς το αντίθετο. Το παραμικρό που μπορεί εγώ να κάνω γίνεται αφορμή σχολίων για αυτούς», επεσήμανε ο Ιρλανδός εξτρέμ της Στόουκ.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του στα αγγλικά γήπεδα ο Τζέιμς ΜακΛιν δέχθηκε κριτικές και σχόλια που μόνο ανεπηρέαστο δεν τον άφησαν, ωστόσο, το παράπονό του έγκειται στο γεγονός πως άλλοι ποδοσφαιριστές όταν μπαίνουν στο στόχαστρο προβάλλονται από τα μέσα ή δέχονται υποστήριξη από τους συμπαίκτες τους.

Αυτό συνέβη και στην πρόσφατη περίπτωση των Ζαχά και ΜακΓκόλντρικ και οδήγησε τον ΜακΛιν σε άτυπη επίθεση προς άπαντες αποδέκτες ακόμη και στους συμπαίκτες του στην εθνική Ιρλανδίας.

Κανείς δεν προέβαλε όλα αυτά τα χρόνια όσα βίωσε ο ίδιος από το αγγλικό φίλαθλο κοινό και η συμπεριφορά του ήταν πάντα στόχος για όλους όπως αναφέρει ο 31χρονος Ιρλανδός.

Ωστόσο, και ο ίδιος είχε προκαλέσει κάποιους μήνες πριν όταν είχε ποστάρει φωτογραφία με καλυμμένο το πρόσωπό του με μάσκα να διδάσκει στα παιδιά του μαθήματα ιστορίας. Αυτή η ανάρτηση διεγράφη κακήν κακώς όταν ακόμη και η Στόουκ παρενέβη και απαίτησε την συμμόρφωσή του.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x