Αγγλία

Μεγαλείο Ντάιερ: Αρνήθηκε το βραβείο και ανακήρυξε τον πραγματικό MVP

Σε πρωταγωνιστή έχει μετατραπεί ο Έρικ Ντάιερ μετά την απόφασή του να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πάει στην τουαλέτα.

Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει η πρόκριση της Τότεναμ επί της Τσέλσι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, παρά το γεγονός ότι αυτή επιτεύχθηκε κόντρα στα προγνωστικά, αφού τα «σπιρούνια» αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές.

Ο λόγος είναι ο Έρικ Ντάιερ και συγκεκριμένα η απόφασή του να αποχώρησει από τον αγωνιστικό χώρο εκτάκτως, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, επειδή τον καλούσε η φύση.

Μάλιστα, η απόφασή του ανάγκασε τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον… καταδιώξει μέχρι την τουαλέτα προκειμένου να βιαστεί, αφού η Τότεναμ εξακολουθούσε να παίζει με παίκτη λιγότερο.

Μετά τη λήξη του αγώνα και την πρόκριση της Τότεναμ, το βραβείο του MVP δόθηκε στον Άγγλο μεσοαμυντικό, με τον ίδιο να το αφιερώνει με τη σειρά του στη λεκάνη, που στάθηκε δίπλα του σε μία πολύ δύσκολη στιγμή.

Με ανάρτησή του στο Instagram ανακήρυξε MVP τον χώρο… δράσης του με λεζάντα: «Ο πραγματικός καλύτερος παίκτης του αγώνα».

Δείτε την ανάρτηση του Ντάιερ:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The real M.O.M

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eric Dier (@ericdier15) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x