Stoiximan Super League

Ο… οδηγός για Μακάμπι

Τέσσερις συμβουλές για τον αυριανό αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα έχει δώσει ο Χουμπ Στέφενες στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αφού έχει κάνει «φύλλο και φτερό» την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

Ο Χουμπ Στέφενς είναι ένας αρκετά έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Ο Ολλανδός προπονητής του ΠΑΟΚ, λόγω αυτής του της εμπειρίας, έχει την ικανότητα να κάνει το κατάλληλο ροτέισον και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο για ένα σημαντικό ματς.

Εκτός αυτού, όμως, προσπαθεί να προετοιμάζει κατάλληλα τους παίκτες του, ώστε να μπορέσουν στις απαιτήσεις των αγώνων.

Πάνω σε αυτά τα πλαίσια ο 60χρονος τεχνικός έχει δώσει τέσσερις κατευθύνσεις στους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ και να παραμείνουν στην κορυφή του 12ου ομίλου του Europa League.

Συμβουλή 1η: Ο Στέφενς και οι συνεργάτες του περιμένουν η Μακάμπι να κλειστεί στα καρέ της, όπως συμβαίνει συνήθως με υποδεέστερες ομάδες που αγωνίζονται στην Τούμπα, και θα έχει ως στόχο να χτυπήσει στην αντεπίθεση τον ΠΑΟΚ.

Συμβουλή 2η: Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα χρειαστούν να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να μην αγχωθούν για να πετύχουν γκολ. Αυτό είναι κάτι που έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση ο Ολλανδός τεχνικός, αφού γνωρίζει ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε παίκτης να δώσει λύση στο σκοράρισμα. Άλλωστε, όποτε η ομάδα αγχώθηκε για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αυτό δεν της βγήκε σε καλό.

Συμβουλή 3η: Ο 60χρονος προπονητής περιμένει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αφού υπάρχουν οι προϋποθέσεις να πετύχει περισσότερα γκολ. Για αυτό τον λόγο δουλεύει αρκετά στα τελειώματα των φάσεων, αφού γνωρίζει πως σε ορισμένα παιχνίδια πρέπει να μην αφήνει περισσότερα στους αντιπάλους του.

Συμβουλή 4η: Ο Στέφενς επέστησε την προσοχή των παικτών του στον Εζρά, χωρίς βέβαια να μειώνουν τους άλλους ποδοσφαιριστές της Μακάμπι, αφού ο συγκεκριμένος μεσοεπιθετικός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση, πάντως, μπορούν οι αμυντικοί του «Δικεφάλου» να μην αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x