Stoiximan Super League

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να βάλει… μπουρλότο στα πλέι οφ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στους «4» του Κυπέλλου μετά τη μεγαλειώδη πρόκρισή του επί του Παναθηναϊκού και μπορεί -γιατί όχι;- να βάλει... μπουρλότο στα πλέι οφ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζει μια μεγαλειώδη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου βρίσκεται για τρίτη φορά στην ιστορία του και μπορεί, δικαιότατα, να ονειρεύεται ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος, κατακτώντας την κούπα!

Αν τα καταφέρει, φυσικά, θα είναι ο πρώτος τίτλος στην ιστορία του και πρώτος για επαρχιακή ομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΛ το 2007 -στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Δύσκολο; Φυσικά και είναι δύσκολο, αφού στους «4» θα βρει απέναντί του σίγουρα κάποιον από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά έναν από αυτούς, τον Παναθηναϊκό, τον πέταξε ήδη έξω, οπότε κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους Ηπειρώτες.

Το θέμα είναι ότι αν ο ΠΑΣ κάνει το «θαύμα» και κατακτήσει το Κύπελλο, αυτομάτως θα βάλει... μπουρλότο στα πλέι οφ, αφού η 4η θέση του πρωταθλήματος δεν θα δίνει «εισιτήριο» για την Ευρώπη! Θα το πάρει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» και θα πάει αυτός στον 2ο προκριματικό του Europa Conference League.

Όλα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο, μέχρι να δούμε ως πού μπορεί να φτάσει η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x