Stoiximan Super League

«Ο θάνατός σου, η ζωή μου» σήμερα στη Σούπερ Λίγκα!

Έτοιμος να κατακτήσει το πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟΚ που χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ δεσπόζει και το ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης για την 29η αγωνιστική της Super League.

Έστω μία ισοπαλία χρειάζεται ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό στην Τούμπα για αναδειχθεί πρωταθλητής, ενώ ξεχωρίζει και η «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία ανάμεσα σε ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 29η αγωνιστική της Super League.

Επίσης, η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ, ενώ ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η ομάδα από την Κρήτη βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας η οποία οδηγεί σε play-off παραμονής, έχοντας 28 πόντους και προέρχονται από μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό 3-1.

Ο Χάιμε Βέρα δεν θα έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση τους Μιχόγεβιτς, Σακόρ, Νέιρα, Δεληγιαννίδη, Βουό και Κομεσίδη.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 12 θέση με 29 πόντους, ενώ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κάποια νίκη, ενώ προέρχονται από την ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γίωργος Παράσχος δεν θα έχει διαθέσιμους στο ματς τους Μανιά, Πασαλίδη, Καλτσά, Ιγκλέσιας, και Κυριακόπουλο.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Άρη στο Αγρίνιο.

Οι γηπεδούχοι είναι 6οι με 36 πόντους και προέρχονται από την επικράτηση τους με σκορ 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα, θα έχει αρκετούς απόντες καθώς εκτός ματς θα μείνουν οι Άργκους, Μοράρ, Καμαρά, Τσοκάνης, Γιαννιώτης και Νταλακούρας, ενώ ο Μάζουρεκ και ο Μαρινάκης επιστρέφουν.

Ο Άρης έχει εξασφαλίσει την πεντάδα, απέχοντας επτά βαθμούς από τον Παναιτωλικό, όντας πέμπτος με 43 βαθμούς, προέρχεται από δύο ήττες από Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, με τον Σάββα Παντελίδη να μην έχει πολλές απουσίες για την σημερινή αναμέτρηση καθώς κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε Λάρσον, ενώ απών από τον αγώνα θα είναι ο Τόνσο.

Επίσης ο Πανιώνιος θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Νέα Σμύρνη όντας έβδομος με 37 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη.

Για τους «κυανέρυθρους» υπάρχουν αρκετές απουσίες, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Μπανανά, Κότνικ, Κούρτι, Καμαρά και Κότσιτς.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στην αναμέτρηση τους Γιάκο, Λίλα, Ξυδά, Ευαγγέλου και Σιόντη.

Η Ξάνθη υποδέχεται στα Πηγάδια τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους γηπεδούχους να είναι αυτή τη στιγμή 11οι με 29 πόντους, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης είναι στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

inner

Το πρόγραμμα της επόμενης (28ης) αγωνιστικής

inner

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x