Stoiximan Super League

Ο Τσίπρας δεν θέλει να «σκάσει» στα χέρια του ο Παναθηναϊκός

«Καίγεται» ο Αλέξης Τσίπρας για να μην οδηγηθεί επί των ημερών του στα βράχια ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό προχωρά σε μια σειρά από κινήσεις, όπως γράφει στη Live Sport ο Βασίλης Βέργης.

Η πολύ δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκαλεί έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση. Όπως γράφει στη Live Sport ο Βασίλης Βέργης, ο Αλέξης Τσίπρας (που συν τοις άλλοις είναι και φίλαθλος του «τριφυλλιού») δεν θέλει επ ουδενί να σκέφτεται πως ο σύλλογος θα οδηγηθεί στα βράχια επί των ημερών του θεωρώντας πως κάτι τέτοιο θα έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Πιθανώς και πολιτικές συνέπειες για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός φέρεται να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελο δίνοντας εντολή στον δεύτερο να προχωρήσει νομοθετικά το πρότζεκτ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή. Προφανώς εκτιμά πως αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο και νομικά θωρακισμένο, ο σύλλογος θα γίνει πιο ελκυστικός σε οποιονδήποτε επίδοξο επενδυτή. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεσμευτεί πως μέχρι το Μάιο του 2018 θα υπάρχει πλήρης νομική κάλυψη για το έργο και εκτιμάται πως στα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018 θα ψηφιστεί το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας που περιλαμβάνει και το θέμα για το Γουδή. Σημειώνεται, πάντως, πως όσο ο Ερασιτέχνης (που έχει την «ευθύνη» για το γηπεδικό) δεν διαθέτει εκλεγμένη, αλλά διοίκηση Πρωτοδικείου, δεν μπορεί να δεσμεύσει με την υπογραφή του οποιοδήποτε πλάνο για το γήπεδο.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι επιφορτισμένος να ενημερώνει τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται ο υφυπουργός Αθλητισμού να επιδιώξει συνάντηση με την Επιτροπή Σωτηρίας της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x