Την αποκάλυψη πως μετά την χθεσινή απονομή τίτλου στη Ριζούπολη, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε ένα μετάλλιο πρωταθλητή προκειμένου να το δωρίσει στον φίλο της ΑΕΚ, Ανδρέα ο οποίος δίνει το δικό του αγώνα έκανε ο Ανδρέας Δημάτος.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει κρύψει πως έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική σχέση με τον μικρό Ανδρέα, τον οποίο και είχε βάλει στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Έτσι με δική του πρωτοβουλία ο Σεβιγιάνος τεχνικός, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ζήτησε ένα μετάλλιο πρωταθλητή το οποίο και πρόκειται ο ίδιος να παραδώσει προσωπικά στον νεαρό φίλο της Ένωσης.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου:

Αυτό είναι το μετάλλιο που ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε να απονεμηθεί στον τελικό στον μικρό Ανδρέα! Ζήτησε και το πήρε μετά τον τελικό στη συνέντευξη Τύπου, το έσφιξε στο χέρι του σαν το πιο πολύτιμο κειμήλιο για να του το παραδώσει ο ίδιος.

Όχι για να του το κάνει δώρο, αλλά γιατί, όπως ο ίδιος ο προπονητής της πρωταθλητριας 2018 είπε, αισθάνεται ότι πρέπει να του ανταποδώσει τη δύναμη που του έδωσε σε ολόκληρο το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο μικρός Ανδρέας με τη δική του στάση ζωής! Αισθάνεται ότι του οφείλει πολλά και αυτό είναι το σημαντικότερο!

Η ωραιότερη ανάμνηση από μια υπέροχη ημέρα!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.