Αγγλία

Οδεύει προς deal του Τάνκοβιτς με την ΚΠΡ

Ο Μουάμερ Τάνκοβιτς βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΚΠΡ, που του προσφέρει συμβόλαιο κοντά στα «θέλω» του Σουηδού και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Το όνομα τού Μουάμερ Τάνκοβιτς έχει επανέλθει τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ο Σουηδός εξτρέμ, όπως είχατε ενημερωθεί από το sportfm.gr, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Χάμαρμπι και βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από σουηδικά δημοσιεύματα, ο Τάνκοβιτς βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΚΠΡ κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο αγγλικός σύλλογος προσφέρει ένα συμβόλαιο κοντά στα «θέλω» του Τάνκοβιτς, δηλαδή ένα ποσό μεγαλύτερο των 500 χιλ. ευρώ ετησίως.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο, οι απαιτήσεις που έχουν οι εκπρόσωποί του είναι κοντά στο να καλυφθούν και φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε deal.

Την ίδια ώρα, από την ΑΕΚ ακόμη δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση και φαίνεται πως αυτό είναι που έχει εν μέρει... χαλάσει τον 25χρονο εξτρέμ, ο οποίος έβλεπε με καλό πρόσωπο την προοπτική της Ελλάδας.

Πλέον, όμως, η προοπτική που ανοίγει μπροστά του και αφορά την Championship του αρέσει, θέλει να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στην Αγγλία μετά το πέρασμα από τη Φούλαμ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το επόμενο 48ωρο αναμένεται να φανεί οριστικά εάν θα καταλήσει στην ΚΠΡ ή αν θα υπάρξει κάποια ανατροπή δεδομένων και νέα προσέγγιση από τους «κιτρινόμαυρους» ή και κάποια άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x