Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Η… διπλή αποστολή για τα ματς με Βόλο και Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Βάτερμαν στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο και τον Βούρο στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, αμφότεροι τιμωρημένοι, θα κατέβει ο ΟΦΗ.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (19/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (20/1, 15:00) αγώνα με τον Βόλο, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Το σημερινό πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.
Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Απόστολος Διαμαντής, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ στο τέλος έκανε και θεραπεία.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Απόστολος Γιάννου.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ενώ ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο.

Θεραπεία συνέχισαν οι Αντίλ Ναμπί και Βαγιέμπα Σακόρ. O Ρικάρντο Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΟΦΗ για τους αγώνες με Βόλο και Παναθηναϊκό είναι οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης και Σουρνάκης.

Να σημειωθεί ότι ο Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος είναι τιμωρημένος (δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ), δεν υπολογίζεται για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Super League, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών στο συγκεκριμένο ματς.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Φελίπε Σόουζα, Θοδωρής Μίγγος και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Η αποστολή της κρητικής ομάδας θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (19/1) από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο για τον αγώνα της Τετάρτης.

Την Πέμπτη (21/1) θα προπονηθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου την Παρασκευή (22/1) θα κάνει την τελευταία προπόνηση πριν τον σαββατιάτικο (23/1) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x