Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Με Μεγιάδο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί αύριο τον Αστέρα Τρίπολης με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να βρίσκεται ανάμεσα στους 21 παίκτες της αποστολής.

Με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να προπονείται για δεύτερη διαδοχική μέρα και να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Σίμου ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και μεταβιβάσεων σε μικρούς χώρους και άσκηση τακτικής με τελειώματα φάσεων.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης, με τους Αντίλ Ναμπί και Βαγιέμπα Σακόρ να κάνουν θεραπεία, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στο τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή του ΟΦΗ, η οποία απαρτίζεται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Γουές, Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, Βούρο, Μεγιάδο, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέα, Διαμαντή, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Σαρδινέρο, Στάικο, Γρίβα, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέση και Σουρνάκη.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή της κρητικής ομάδας δεν βρίσκονται για αγωνιστικούς λόγους οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Φελίπε Σόουζα, Θοδωρής Μίγγος και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x