Stoiximan Super League

Στην αποστολή με Παναθηναϊκό όσοι είχαν δηλητηρίαση στον ΟΦΗ

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα με όσους ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα δηλητηρίασης στον ΟΦΗ και μπήκαν στην αποστολή με Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό συμπεριλήφθηκαν όσοι ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα δηλητηρίασης στον ΟΦΗ. Επιπλέον κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Διαμαντής και Ντε Γκούζμαν.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ

Με τους Jonathan De Guzman και Απόστολο Διαμαντή να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (23/1, 19:30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (22/1) στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Οι δύο ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Σίμου, όπως επίσης και όλοι όσοι ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία 24ωρα με συμπτώματα έντονης δυσφορίας. H σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση με τελειώματα.

Σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο υπό τις οδηγίες του Βασίλη Παπαδάκη, ο Miguel Mellado αύξησε την ένταση στο πρόγραμμα του και αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στην περιοχή που δημιουργήθηκε το αιμάτωμα. Αποφασίστηκε να συνεχίσει τις θεραπείες και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Ο Απόστολος Γιάννου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο. Οι Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή για τον Παναθηναϊκό απαρτίζεται από τους:

Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Λυμπεράκη, Selimovic, Sturgeon, Neira, Solis, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Sardinero, Στάικο, Γρίβα, De Guzman, Κοροβέση, Σουρνάκη.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Πραξιτέλης Βούρος και οι Felipe Souza, Θοδωρής Μίγγος και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Διαβάστε ακόμα

Η τελευταία ευκαιρία να γίνει ξανά… Μητρο-γκόλ!

Επίσημο: Στην Πάρμα ο Ζαγαρίτης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x