Stoiximan Super League

Οι βαθμοί επιστράφηκαν, η ψυχολογία;

Μετά την επιστροφή των επτά βαθμών από το CAS ο ΠΑΟΚ οδεύει στο Καραϊσκάκη και πάλι για να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του διατηρεί το προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Οι επτά βαθμοί επιστράφηκαν στον ΠΑΟΚ αλλά το μεγάλο ζήτημα είναι εάν μαζί με αυτούς επέστρεψε και η ψυχολογία, οι καλές εμφανίσεις και κατ’ επέκτασην και τα καλά αποτελέσματα. Κάπως έτσι, με αυτά τα μεγάλα... σύννεφα να πλανώνται από πάνω του αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του διατηρεί το προβάδισμα που έχει πια, έναντι της ΑΕΚ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε στην αποστολή 24 παίκτες αφήνοντας στην Θεσσαλονίκη μόνο τους τραυματίες Λάμπρου, Μίσιτς, Πέλκα και Ντόουγκλας Κόστα. Όλοι οι άλλοι ακόμη και εκείνοι που δεν είναι σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παραμείνει και μετά το σημερινό παιχνίδι καθώς την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Εκτιμάται πως ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα και θα εμπιστευτεί εκείνους τους παίκτες που έπαιξαν στο προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι στην εστία αναμένεται να είναι ο Πασχαλάκης, στην άμυνα οι Μάτος, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, στη μεσαία γραμμή οι Εσίτι, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, με τους Ακπομ, Μπίσεσβαρ και Γιαννούλη στην γραμμή κρούσης.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από τη Nova και φυσικά ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x