Champions League

Οι ενδεκάδες στο Ρεάλ – Ατλέτικο

Αποδεκατισμένη αλλά Ρεάλ. Ο Αντσελότι επιλέγει Πέπε θέλοντας να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Μαρσέλο, Μόντριτς Μπέιλ,Μπενζεμά. Ανακάτεψε την τράπουλα ο «προσεκτικός» Σιμεόνε. Δείτε τις ενδεκάδες.

Πριν από λίγα λεπτά έγιναν γνωστοί οι εκλεκτοί των Αντσελότι και Σιμεόνε για το δεύτερο ματς της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

O Κάρλο Αντσελότι έδωσε τελικά φανέλα βασικού στον Πέπε θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «δέσει» το παζλ και να καλύψει τις απουσίες των Μαρσέλο, Μόντριτς, Μπέιλ και Μπενζεμά με δοκιμασμένες λύσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ίκερ Κασίγιας έχοντας μπροστά του τους Σέρχιο Ράμος και Βαράν. Στα δεξιά της άμυνας θα είναι ο Καρβαχάλ με τον Κοεντράο να παίρνει την θέση του Βραζιλιάνου μπακ. Στον άξονα δεν κουνήθηκε ο «σίγουρος» Κρόος, που θα έχει παρτενέρ –πιθανότατα (υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να τραμπάρει με τον Ράμος)- τον Πέπε, με αμφότερους να παίρνουν βοήθειες από τον Ίσκο. Τις θέσεις των Μπέιλ και Μπενζεμά στην τριπλέτα που συμπληρώνει ο Ρονάλντο, θα καλύψουν οι Χάμες και Τσιτσαρίτο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε πολύ πιο εύκολο έργο στην στελέχωση της αρχικής ενδεκάδας, αφού με εξαίρεση τον τιμωρημένο Σουάρεθ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών. Πάντως, ο Αργεντινός ανακάτεψε την τράπουλα, αφήνοντας εκτός τους Ραούλ Γκαρθία και Γκάμπι.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Όμπλακ με αμυντικό δίδυμο τους Γοδίν και Μιράντα. Στα δεξιά θα είναι ο Χουανφράν με τον Γκάμεθ στα αριστερά, αντίστοιχα. Οι τέσσερις στα χαφ θα είναι οι Σαούλ, Τιάγκο, Κόκε και Τουράν. Σε σχετικά ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Γκριεζμάν, που θα έχει μπροστά του τον Μάντζουκιτς.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο, Κρόος, Πέπε, Ίσκο, Χάμες, Τσιτσαρίτο, Ρονάλντο

Στον πάγκο: Νάβας, Κεντίρα, Λούκας Σίλβα, Αρμπελόα, Νάτσο, Χεσέ, Ιγιαραμέντι

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Γκάμεθ, Τιάγκο, Κόκε, Σαούλ, Τουράν, Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς

Στον πάγκo: Μογιά, Χιμένεθ, Σικέιρα, Γκάμπι, Ραούλ Γκαρθία, Τόρες, Ραούλ Χιμένεθ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x