Europa League

Οι ισοπαλίες άφησαν «ανοιχτό» τον έκτο όμιλο

Οι ισοπαλίες στα Αλκμααρ-Νάπολι και Σοσιεδάδ-Ριέκα για την πέμπτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Europa League άφησαν εκκρεμότητα για το ποιες ομάδες θα προκριθούν στους «32».

Νάπολι-Αλκμααρ 1-1 και Σοσιεδάδ-Ριέκα 2-2 για την πέμπτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Europa League και η πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα.

Αλκμααρ-Νάπολι 1-1
Ενώ η Αλκμααρ ξεκίνησε πολύ δυνατά και έχασε ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο, η Νάπολι άνοιξε το σκορ στο 6’. Τότε, ο ωραίος συνδυασμός των «παρτενοπέι», έφερε τον Ντι Λορέντζο να γυρίζει μέσα στην περιοχή και τον Μέρτενς από αμφισβητούμενη θέση να πλασάρει για το 0-1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι «άνοιξε» και άρχισαν να χάνονται εκατέρωθεν ευκαιρίες, χωρίς να αλλάξει το σκορ.

Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν ευκαιρία με τον Στενγς στο 48’, αλλά στο 54’ ισοφάρισαν. Ο Κοοπμέινερς έβγαλε τη σέντρα και ο Μάρτινς Ιντι μέσα στην περιοχή έκανε το 1-1. Στο 59’, ο Μπακαγιόκο ανέτρεψε μέσα στην περιοχή της Νάπολι τον Αμπουκλαλ, δόθηκε πέναλτι, όμως ο Ρέινα νίκησε τον Κοοπμέινερς στην εκτέλεση. Στη συνέχεια, η Νάπολι ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την ολλανδική εστία, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της.

Σοσιεδάδ-Ριέκα 2-2
Στο 38’, ο Μενάλο εκτέλεσε κόρνερ και ο Βελκόσκι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1. Στο 69’, ο Γκοροσαμπέλ έκανε την μπαλιά στον Μπαουτίστα και αυτός μέσα στην περιοχή έκανε το 1-1. Στο 73΄, ο Λόντσαρ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-2. Στο 79’, ο Μερίνο έδωσε στον Μονρεάλ και αυτός ισοφάρισε.


Βαθμολογία:
Νάπολι 10
Αλκμααρ 8
Σοσιεδάδ 7
Ριέκα 1

Επόμενη αγωνιστική (10/12):
Νάπολι-Σοσιεδάδ
Ριέκα-Αλκμααρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x