Αγγλία

Οι ομάδες της Premier League ενέκριναν βραχυπρόθεσμες επεκτάσεις συμβολαίων που λήγουν

Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούν να επεκτείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν, τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου 2020, για να μην χάσουν παίκτες.

Υπέρ της βραχυπρόθεσμης επέκτασης έως το τέλος της σεζόν, συμβολαίων τα οποία πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου 2020, ψήφισαν οι σύλλογοι της Premier League.

Οι αρχές στην Αγγλία τόνισαν ότι δεν θα υπάρξει αθλητική πριν από την 1η Ιουνίου, οπότε αναμένεται να προκύψουν ζητήματα σχετικά με τη λήξη των συμβολαίων. Ωστόσο, μετά την τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας, όλοι οι σύλλογοι συμφώνησαν να επιτρέψουν αμοιβαίες βραχυπρόθεσμες παρατάσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, δήλωσε πως «αυτό που αποφασίσαμε είναι να διασφαλίσουμε στο μέτρο του δυνατού, ότι οι σύλλογοι θα ολοκληρώσουν τη σεζόν με την ίδια ομάδα που είχαν στη διάθεσή τους πριν από την αναστολή του πρωταθλήματος. Οι παίκτες μπορούν να παρατείνουν τα συμβόλαιά τους μετά τις 30 Ιουνίου έως το τέλος της σεζόν, αλλά πρέπει να συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη».

Οι ομάδες και οι παίκτες έχουν διορία έως τις 23 Ιουνίου για να καταλήξουν σε συμφωνίες για την παράταση των συμβολαίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x