Stoiximan Super League

Οι σκέψεις για ΑΕΚ

Αλλαγές, αλλά με… μέτρο ετοιμάζει ο Βίτορ Περέιρα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Sold out αναμένεται στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του ό,τι έγινε στην Τούμπα και σκέφτεται ήδη τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30).

Και μπορεί το Κύπελλο να μην αποτελεί το μεγαλύτερο από τους τρεις στόχους της ομάδας, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το νταμπλ και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους, που δείχνει την προσμονή του για το ματς με την «Ένωση» έχοντας… εξαφανίσει μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 27.000 εισιτήρια.

Ο Βίτορ Περέιρα μπορεί να έχει έναν κορμό παικτών στον οποίο ποντάρει από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, ωστόσο αναμένεται να προχωρήσει σε μια σειρά αλλαγών για να φρεσκάρει την ενδεκάδα του. Ο Μέγιερι, που αγωνίζεται στους αγώνες Κυπέλλου, αναμένεται να πάρει τη θέση του Ρομπέρτο, ενώ θέση διεκδικούν επίσης ο Μιλιβόγεβιτς αντί του Κασάμι, Φουστέρ και Ντουρμάζ αντί Αφελάι και Ντοσεβί, όπως και ο Φορτούνης αντί του Τσόρι.

Δεν αναμένεται να υπάρξει αλλαγή στην τετράδα της άμυνας, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβα και Σαντάνα, όπως και με τον Μανιάτη ως αμυντικό χαφ, αλλά στην κορυφή της επίθεσης με τον Μήτρογλου, καθώς η σειρά τους για να πάρουν ανάσες ίσως έρθει στο ματς πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη το Σάββατο.

Εκτός πλάνων είναι ο Μποτία, ενώ στην αποστολή δεν αναμένεται να βρίσκονται και οι Μπενίτες και Μπουχαλάκης που έχουν ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αντίθετα, διαθέσιμος θα είναι αυτή τη φορά ο Χάρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x