Stoiximan Super League

Οι τρεις πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού που «ανέβηκαν» στην πρώτη ομάδα

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού θα προπονούνται από ‘δω και στο εξής με την πρώτη ομάδα, σε μια πρώτη κίνηση-εφαρμογή των όσων είπε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε την προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και σήμερα έγιναν πράξη τα λεγόμενά του (κι ενώ έπεται συνέχεια).

Οι Μάριος Βρουσάι, Νικήτας Νικόλης και Απόστολος Μαρτίνης ενημερώθηκαν πως από εδώ και στο εξής θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του Όσκαρ Γκαρθία και μένει να φανεί μετά τη διακοπή αν θα πάρουν και επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο πρώτος είναι μέλος της Κ20 του συλλόγου, επιθετικός, διεθνής με τις Ελπίδες και μάλιστα υπάρχει μεγάλη εκτίμηση των ικανοτήτων του. Άλλωστε, έχει πάρει και στο παρελθόν… γεύση από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς πέρσι ήταν στην προετοιμασία στο εξωτερικό, ενώ έχει παίξει και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι άλλοι δύο προέρχονται από την Κ17 του Ολυμπιακού και είναι διεθνείς με την Εθνική Παίδων. Ο μεν Νικόλης είναι αριστερό μπακ, αλλά παίζει και ως «κόφτης». Γεννηθείς το 2001, κατάγεται από τη Ρόδο κι έγινε επαγγελματίας πρόσφατα. Ο δε Μαρτίνης είναι αριστερό μπακ-χαφ, γεννημένος το 2001 και είχε γίνει επαγγελματίας τον προηγούμενο χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x