Stoiximan Super League

Όλα κρίνονται απόψε!

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θέλουν να εξασφαλίσουν τη 2η και 3η θέση, αντίστοιχα. Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης παλεύουν για την Ευρώπη, ενώ η Κέρκυρα δίνει τα ρέστα της για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Ποιος είπε το πρωτάθλημα τελείωσε; ΟΚ, η ΑΕΚ αναδείχθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2017/18, όμως στη Σούπερ Λίγκα τίποτα δεν έχει κριθεί όσον αφορά τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και την παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, έχοντας ως στόχο το «τρίποντο» με το οποίο θα καταφέρει να καταλάβει και μαθηματική τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία και να συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στα προκριματικά του Champions League.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Σύστημα… ραδιοφωνάκι θα δουλέψει σε Ξάνθη και Τρίπολη, αφού οι Ακρίτες και Αρκάδες υποδέχονται ΑΕΛ και Απόλλωνα, αντίστοιχα, θέλοντας να πάρουν τη νίκη με την οποία θα βρεθούν μόνοι στην 5η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Europa League της επόμενης χρονιάς.

Τέλος, η Κέρκυρα τα δίνει όλα για όλα απέναντι στην ΑΕΚ, ώστε να βρίσκεται και του χρόνου στην πρώτη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος των «Φαιάκων» και τη Λαμία (που υποδέχεται τον ΠΑΣ) να έχει προβάδισμα 5 πόντων.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Ξάνθη – ΑΕΛ (Novasports 24)
Κέρκυρα-ΑΕΚ (Novasports 3)
Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης (Novasports Extra 1)
Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports Stories)
Λεβαδειακός – Ατρόμητος (Novasports 5)
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Novasports 4)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Novasports 2)
Πλατανιάς – Πανιώνιος (Novasports 1)

Η τελευταία αγωνιστική

ΑΕΛ-Λαμία
Απόλλων-ΑΕΚ
Ατρόμητος-Κέρκυρα
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς
Παναθηναϊκός-Ξάνθη
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης
Πανιώνιος-Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x