Stoiximan Super League

Ολιβέιρα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Το έδαφος που έχει κερδίσει η ΑΕΚ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης σχολίασε ο Νέλσον Ολιβέιρα, κατά τη βράβευσή του ως MVP της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ.

Την αισιοδοξία που υπήρχε από την έναρξη των play off στην ΑΕΚ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης τόνισε ο Νέλσον Ολιβέιρα, μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

O MVP του παιχνιδιού σχολίασε την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Παουλίνιο, ο οποίος έβγαλε την ασίστ.

Αναλυτικά, όσα είπε στο ΑΕΚ TV:
Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, μπορέσαμε να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ. Βάλαμε ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και είχαμε αρκετή κατοχή, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε λίγο χώρο παραπάνω στον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Είχανε περισσότερη κατοχή, αλλά παρόλα αυτά, είχαμε τις ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ. Ήταν μια δίκαιη νίκη η σημερινή».

Για το γκολ που πέτυχε από την ασίστ του Παουλίνιο: «Ήταν πολύ καλή ασίστ από τον Παουλίνιο. Μιλούσαμε στα πορτογαλικά, γιατί οι αντίπαλοι ήταν δύσκολο να μας καταλάβουν τι θέλουμε να πούμε. Του έλεγα να παίξει στην πλάτη του αμυντικού, τα κατάφερε, ήταν πολύ καλή η πάσα κι εγώ έκανα το τελείωμα. Είμαστε και οι δύο χαρούμενοι».

Για το αν νιώθει σιγουριά για τη δεύτερη θέση: «Από την αρχή πιστεύαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, για να τελειώσει το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ και να βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση. Τώρα ίσως τα πράγματα είναι πιο εύκολα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε ακόμα μπροστά μας τρία παιχνίδια πάρα πολύ σημαντικά και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να έχουμε την ίδια απόδοση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στον ίδιο δρόμο που έχουμε χαράξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x