Κύπελλο Ελλάδας

Ολλανδοί από την κατηγορία elite στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Ντάνι Μακέλι και ο Μπιορν Κάιπερς από την Ολλανδία ορίστηκαν από την ΚΕΔ για τις δύο ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δύο πολύ γνωστά ονόματα του χώρου της διαιτησίας στην Ευρώπη, με πολλές παραστάσεις από αγώνες Champions League και Europa League, ορίστηκαν από την ΚΕΔ να σφυρίξουν τις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το πρώτο χρονικά παιχνίδι της Τετάρτης (στις 19:00) του Άρη με την ΑΕΚ θα διευθύνει ο Ντάνι Μακέλι, με βοηθούς τους Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα. Τέταρτος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε 4ος, με τον Ολλανδό Γιόακιμ Κάμφιους στο VAR και AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά.

Τη φετινή σεζόν ο Μακέλι είχε βρεθεί στους αγώνες: Λίβερπουλ-Ατλέτικο 2-3, Σάλτσμπουργκ-Λίβερπουλ 0-2, Ντόρτμουντ-Ίντερ 3-2, Ολυμπιακός-Μπάγερν 2-3, Ατλέτικο-Γιουβέντους 2-2 και Γιουνγκ Μπ.-Ερ.Αστέρας 2-2. Όσον αφορά ματς ελληνικών ομάδων, είχε σφυρίξει τα: Ριέκα-Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1, Ολυμπιακός-Ντνίπρο 2-2, Μίντιλαντ-Παναθηναϊκός 1-2 και Αστέρας Τρίπολης-Παρτιζάν 2-0.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (στις 21:30) θα διευθύνει ο Μπιορν Κάιπερς, με βοηθούς τους Σάντερ φαν Ρέκελ, Έρβιν Ζέινστρα. Ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε τέταρτος και στο VAR είναι ο Πολ φαν Μπέκελ (Ολλανδός) και ο Ιορδάνης Απτόσογλου.

Τη φετινή σεζόν ο Κάιπερς είχε βρεθεί στα παιχνίδια: Μπενφίκα-Σαχτάρ 3-3 (Γιουρόπα), Ίντερ-Μπαρτσελόνα 2-2, Ερ.Αστέρας-Μπάγερν 0-6, Λιόν-Μπενφίκα 3-1 και Σλάβια Πρ.-Ντόρτμουντ 0-2. Όσον αφορά αγώνες ελληνικών ομάδων, είχε βρεθεί στα εξής: Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακός 3-0, Σάλκε-Ολυμπιακός 1-0, αλλά και ΠΑΟΚ-Σάλκε 2-3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x