Stoiximan Super League

Απίθανη η συμμετοχή Καμαρά με Πόρτο, νέα τεστ στην ομάδα

Ο μέσος από τη Γουινέα είναι απίθανο να παίξει στο ματς της Τρίτης. Σε νέα τεστ θα υποβληθούν όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός με φτερά στα πόδια από τη νίκη επί της Μαρσέιγ έχει στρέψει όλη την προσοχή της στο ματς της Τρίτης με την Πόρτο στο «Ντραγκάο», μετά και την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαντί Καμαρά, που έχασε το ματς της Τετάρτης, είναι απίθανο να είναι διαθέσιμος. Παρότι είναι ασυμπτωματικός, πολύ δύσκολα θα τεθεί στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς αφού σε τόσο λίγες μέρες μοιάζει αδύνατο να έχει απαλλαγεί από τον κορωνοϊό.

Στο μεταξύ, το Σάββατο όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέο τεστ για τον COVID-19. Υπάρχει μια κάποια ανησυχία μήπως ο Καμαρά έχει κολλήσει κάποιον συμπαίκτη του. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η ζημιά για τον Αφρικανό άσο έγινε στο ταξίδι του στη Γουινέα, αλλά παρότι στο τεστ που έκανε επιστρέφοντας βγήκε αρνητικός και έτσι συμμετείχε στις υποχρεώσεις της ομάδας, στη νέα εξέταση πριν το ματς με τη Μαρσέιγ έβγαλε θετικό δείγμα. Κι επειδή είναι πλέον πολλά τα παραδείγματα που ο κορωνοϊός «εμφανίζεται» στις εξετάσεις ενός παίκτη με καθυστέρηση, ανησυχούν στον Ολυμπιακό μήπως ο Καμαρά πρόλαβε να κολλήσει κάποιον συμπαίκτη του μέχρι να μπει σε καραντίνα.

Αν όλα πάνε καλά και ο Καμαρά είναι η μοναδική απουσία, όλα δείχνουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα αλλάξει τακτική. Είναι πρώιμο και δεν έχει γίνει φυσικά καμία δοκιμή, αλλά και ο ίδιος τόνισε πως ο Πορτογάλος θέλει να έχουν οι παίκτες του ρυθμό μέχρι να τους ρίξει στη μάχη. Έτσι μοιάζει δύσκολο να χρησιμοποιήσει από την αρχή παίκτες όπως οι Πέπε ή Βινάγκρε και το πιθανότερο είναι να πάει με τους ίδιους έντεκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x