Stoiximan Super League

«Δένει» κι άλλους ο Ολυμπιακός

Μετά τον Ρούμπεν Σεμέδο τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους στον Ολυμπιακό.

Νέα συμβόλαια και σε άλλους ποδοσφαιριστές ετοιμάζεται να προσφέρει ο Ολυμπιακός, ύστερα από την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο που υπέγραψε μέχρι το 2024.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν ο Γιώργος Μασούρας, ο Μαντί Καμαρά, ο Ουσεϊνού Μπα και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τελείως διαδικαστικές υποθέσεις, αφού όλοι τους επιθυμούν να παραμείνουν στην ομάδα και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές.

Ο Καμαρά είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμογή την περσινή σεζόν, με τις νέες συζητήσεις να προχωρούν μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Το ίδιο συνέβη και με τον Μπα, ενώ οι κουβέντες είχαν φτάσει σε προχωρημένο στάδιο, η πανδημία του κορωνοϊού τον περασμένο Φεβρουάριο, και πρόκειται για μία τυπική υπόθεση.

Όσον αφορά τον Μασούρα και τον Ραντζέλοβιτς, και για τους δύο τα νέα συμβόλαια θα αποτελέσουν επιβράβευση των όσων έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα. Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει μία συζήτηση με τον μάνατζερ του Έλληνα μεσοεπιθετικού και φαίνεται πως σύντομα θα προχωρήσουν στο «ψητό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x