Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Γκροζίτσκι και Ζοάο Βίκτορ στο… τραπέζι

Αρκετά ονόματα έχουν τεθεί υπόψη του Ολυμπιακού για την ενίσχυση με εξτρέμ.

Η μεταγραφική περίοδος μπήκε στην τελική της ευθεία και ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση παίκτη ή… παικτών, με τη θέση του εξτρέμ να είναι αυτή για την οποία υπάρχει περισσότερος «θόρυβος».

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι. Ένα από αυτά είναι του Καμίλ Γκροζίτσκι, του 32χρονου Πολωνού εξτρέμ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γουέστ Μπρομ. Ο 78 φορές διεθνής και με 17 γκολ άσος είχε απασχολήσει και παλιότερα τον Ολυμπιακό, ενώ στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο είχε βρεθεί μια ανάσα από τη Νότιγχαμ. Φέτος έχει 5 συμμετοχές και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στα υπόψη του Ολυμπιακού είναι και ο Ζοάο Βίκτορ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μετρά φέτος 14 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ φέτος με την Βόλφσμπουργκ, αλλά έχει χάσει τη θέση του στα βασικά πλάνα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2023 με τους «λύκους».

Αντίθετα, η περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου υποχωρεί, καθώς ο 23χρονος Νιγηριανός μετακομίζει δανεικός από τη Μονακό στη Γαλατάσαραϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x