Stoiximan Super League

Αλλαγμένος, αλλά για την πρωτιά, ο Ολυμπιακός

Τον αήττητο εκτός έδρας στο πρωτάθλημα Βόλο υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες πριν από τον «τελικό» με την Πόρτο στο Καραϊσκάκη.

Ματς όλα τα λεφτά είναι για τον Ολυμπιακό η προσεχής αναμέτρηση με την Πόρτο στο Champions League, όμως σήμερα ο Πέντρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν μία αποστολή που καλούνται να φέρουν εις πέρας.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες υποδέχονται το απόγευμα τον Βόλο (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), ο οποίος είναι αήττητος μέχρι στιγμής μακριά από το Πανθεσσαλικό με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα και να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Βαλμπουενά, Μπρούμα (που έχουν επιπλοκές από τον κορωνοϊό) και τον Βαλμπουενά.

Κάπως έτσι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέντο και Βινάγκρε. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τον Βρουσάι και τον Μασούρα στα άκρα. Σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς (επιστρέφει σε αποστολή καθώς ξεπέρασε τον κορωνοϊό), Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς και Σουντανί. Ανάσες θα πάρουν ενόψει και του αγώνα με την Πόρτο ο Ραφίνια και ο Εμβιλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x