Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Ροτέισον με ΠΑΣ από Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει αλλαγές, αναγκαστικές και μη, στον αγώνα της Κυριακής.

Η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό έχει πλέον στραφεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο ματς αυτό, προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του. Κατ’ αρχάς ετοιμοπόλεμοι θα είναι ξανά οι Χολέμπας και Μπρούμα, που διεκδικούν θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και στα εξτρέμ αντίστοιχα. Αμφότεροι χθες προπονήθηκαν κανονικά ξεπερνώντας τα προβλήματά τους.

Αντίθετα, πιθανότατα θα μείνει εκτός ο Ραφίνια, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι από το ντέρμπι της Τούμπας, με τον Ντρέγκερ να καλείται να καλύψει το κενό. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να επανέλθει ο Σισέ, καθώς ο Μπα είναι δηλωμένος να εκτίσει ποινή τεσσάρων καρτών στο προσεχές ματς, ενώ θέση βασικού πιθανότατα θα πάρει ο Μπουχαλάκης μετά από απουσία τριών αγώνων από την ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα ήθελε κάποια στιγμή να δώσει ανάσες και στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ωστόσο αυτό θα κριθεί ανάλογα με την ετοιμότητα του Χασάν να καλύψει επαρκώς το κενό του. Ίσως ο Μαροκινός να πάρει ανάσες στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x