Stoiximan Super League

Η… πρώτη του Περέιρα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη με τον Βϊτορ Περέιρα να μην κάνει κάποια έκπληξη στις επιλογές του στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στα Πηγάδια με την SKODA Ξάνθη με τον Βίτορ Περέιρα να ανακοινώνει την αποστολή.

Στις επιλογές του ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη και τους τραυματισμούς που υπάρχουν.

Έτσι οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο Περέιρα στην αποστολή είναι οι εξής:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Στρέζος.

Εκτός έχει μείνει ο Διαμαντάκος, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Στη σημερινή προπόνηση ο Περέιρα είδε τον Μήτρογλου να προπονείται και πάλι κανονικά και τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του.

Αντίθετα, θεραπεία έκαναν και σήμερα οι Φουστέρ και Μποτία.

Θετικά μαντάτα από τον Μιλιβόγιεβιτς ο οποίος ανέβασε ρυθμούς και για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν και πάλι πολλή δουλειά επάνω στην τακτική και μαζί με την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ακολούθησε αρκετή δουλειά σε στημένες φάσεις αλλά και την άμεση αντεπίθεση, με στόχο την εκμετάλλευση του "ανοικτού χώρου" και την επίτευξη γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x