Απίστευτο κι όμως... γερμανικό!

Η Λοκομοτίβ Λειψίας έχει καταφέρει να δώσει 100 χιλ. εισιτήρια μέσω του διαδικτύου. Ως εδώ, όλα καλά!

Το θέμα είναι πως η συγκεκριμένη ομάδα που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Γερμανίας, έχει μέσο όρο τη φετινή σεζόν 3 χιλ. θεατές ανά παιχνίδι (σσ. φετινό ρεκόρ 4.498 εισιτήρια κόντρα στην Κότμπους), ενώ δεν έχει κάνει γνωστό τον αντίπαλό της στις 8 Μαΐου!

Συγκεκριμένα, μέλος της ομάδας δήλωσε πως αναμένεται να συμβεί κάτι εκπληκτικό εκείνη την ημέρα, με φωτορυθμικά και θα μεταδοθεί το event σε live streaming. Ωστόσο, δεν έχουν κάνει γνωστό τον αντίπαλο ή τι πρόκειται να γίνει τον Μάιο!

Η Λοκομοτίβ Λειψίας είναι ένας ιστορικός σύλλογος, με 126 χρόνια ιστορίας. Πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της Bundesliga το 1903 ως VFB Λειψία, ενώ έχει συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1983, όταν ηττήθηκε με 1-0 από τον Άγιαξ.

Τα εισιτήρια, πάντως, κοστίζουν ένα ευρώ και στόχος είναι να πωληθούν 120 χιλιάδες, αφού η ομάδα θέλει εν μέσω πανδημίας να μαζέψει χρήματα για να συντηρήσει τους ανθρώπους που δουλεύουν, αλλά και να συντηρήσει τις ακαδημίες της που έχουν 300 παιδιά!