Champions League

Ομοφοβικό ξέσπασμα του Εβρά εναντίον της Παρί! (video)

Σάλο έχει προκαλέσει ένα video που παρουσιάζει τον Πατρίς Εβρά να καταφέρεται με ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Αντέδρασε επίσημα με ανακοίνωση ο γαλλικός σύλλογος.

Απίστευτο ξέσπασμα εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν -και μάλιστα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς- έκανε ο Πατρίς Εβρά.

Σε video που κυκλοφόρησε, ο Γάλλος άσος εμφανίζεται να εξαπολύει ομοφοβικές προσβολές εναντίον του γαλλικού συλλόγου με αφορμή σχόλιο που του έκανε κάποιος σχετικά με τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

«Παρί, είσαστε αδερφές σας λέω. Βάλαμε τα δεύτερα και σας καταφέραμε. Έπαιξαν παιδιά που κάποτε καθάριζαν τα παπούτσια μου. Δεν έχουν καν σπέρμα. Παρί, είσαστε αδερφές», εμφανίζεται να λέει χαρακτηριστικά.

Όπως είναι εύλογο, η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου video προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας του Παρισιού, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει τις ομοφοβικές προσβολές του Πατρίς Εβρά κατά της ομάδας σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media. Τα όσα λέει έχουν προκαλέσει σοκ στο σύλλογό μας. Ο αγώνας ενάντια στην ομοφοβία και κάθε είδους διάκρισης βρίσκονται στην καρδιά των πράξεων και των αξιών της Παρί Σεν Ζερμέν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x