Αγγλία

Ομπαμεγιάνγκ: «Είναι ντροπή να δεχόμαστε τέτοια γκολ»

Απογοητευμένος νιώθει ο Γκαμπονέζος επιθετικός της Άρσεναλ από την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, στο χτεσινό 2-2 με την Γουότφορντ.

Στη μακρά λίστα των πολλών απογοητευμένων με την -ακόμα μία- τραγική εμφάνιση της Άρσεναλ στο χτεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Γουότφορντ (2-2), προστέθηκε ο… ντροπιασμένος Πιερ- Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός, από τη μία, στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να… χαρίζει τέρματα στους αντίπαλους. Από την άλλη, όμως, δεν θέλησε να χρεώσει το λάθος σε κάποιον συμπαίκτη του.

«Είναι ντροπή να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Δυστυχώς δεν ήμασταν ικανοί να τους αντιμετωπίσουμε όπως έπρεπε. Νιώθω ότι κυριολεκτικά δίνουμε γκολ στους αντίπαλους. Είναι στο χέρι μας να το διορθώσουμε», ανέφερε αρχικά στο «Canal Plus» ο 30χρονος στράικερ των «κανονιέρηδων».

Πολλοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν τους αμυντικούς της Άρσεναλ -όπως τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, από το λάθος του οποίου προήλθε η μείωση του σκορ από την Γουότφορντ- για το χτεσινό αρνητικό αποτέλεσμα. «Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι εμείς οι επιθετικοί θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει κι άλλο τέρμα, ώστε να καθαρίσουμε το ματς. Οπότε, δεν πρόκειται να πω ότι έφταιξε κάποιος», τόνισε από την πλευρά του ο Ομπαμεγιάνγκ.

Στη χτεσινή αναμέτρηση, όπως και σ’ αυτές που θα ακολουθήσουν τον επόμενο μήνα, απουσίασε ο «Διόσκουρος» του Γκαμπονέζου επιθετικού στην επίθεση της Άρσεναλ -ελέω τραυματισμού στον αστράγαλο-, Αλεξάντρ Λακαζέτ. Κάτι που, όπως είναι λογικό, στοίχισε στην ομάδα του Ουνάι Έμερι. «Μας επηρέασε η απουσία του Λακαζέτ. Μας προσφέρει τόσα πολλά σε τέτοιου είδους παιχνίδια», υποστήριξε ο Ομπαμεγιάνγκ.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x