Europa League

Οριστικά στους ανίσχυρους στα πλέι-οφ του Europa League η ΑΕΚ

H AEK περίμενε ορισμένους αποκλεισμούς ισχυρών ομάδων, αλλά αυτό δεν έγινε.

Δεν έγινε το... θαύμα για την ΑΕΚ!

Η Ένωση περίμενε τον αποκλεισμό 5 από των 13 ισχυρών ομάδων για να επωφεληθεί και βρεθεί στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση των πλέι-οφ του Europa League, με την προϋπόθεση πάντα να περάσει το εμπόδιο της Σεντ Γκάλεν στον 3ο προκριματικό γύρο.

Τελικά, μόλις μία από τις δεκατρείς ομάδες, η Μπάτε Μπορίσοφ, αποκλείστηκε από την επόμενη φάση. Η κλήρωση διεξάγεται αύριο και θα προκύψουν ζευγάρια, με τους νικητές να μάχονται σε μονά ματς στα πλέι-οφ για την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League.

Τα 13 ζευγάρια των ισχυρών, από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλεί οφ στην αυριανή κλήρωση στη Νιόν είναι τα ακόλουθα:

Σκεντίγια-Τότεναμ
Βασιλεία-Ανόρθωση
Μπεσίκτας-Ρίο Αβε
Σπόρτινγκ Λ.-Αμπερντίν
Κοπεγχάγη-Γκλίβιτσε
Μούρα-Αϊντχόφεν
Βόλσμπουργκ-Ντέσνα
Βικτόρια Πλζεν-Σεντερίσκε
ΑΠΟΕΛ-Ζρίνσκι
Γαλατασαράι-Χάιντουκ Σπλιτ
Mάλμε-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Σαρλερουά-Παρτιζάν
Σταντάρ Λιέγης-Βοϊβοντίνα

Η ΑΕΚ θα μετάσχει στην κλήρωση ως ζευγάρι με τη Σεντ Γκάλεν (για αυτό και δεν μπορεί να κληρωθεί με τη Βασιλεία) και το πρωί θα σχηματιστούν τρία υπογκρούπ, τα δυο με οχτώ ομάδες (τέσσερις ισχυροί και τέσσερις ανίσχυροι) και ένα με δέκα.

*Αν η ΑΕΚ προκριθεί από τον 3ο προκριματικό στο ματς με την Σεντ Γκάλεν, τότε θα δώσει το επόμενο παιχνίδι, που θα είναι νοκ άουτ, για τα πλέι-οφ του Europa League την 1η Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x