Γ' Εθνική

Οριστικό: Γ’ Εθνική ο Άρης!

Άναψε κόκκινο... οριστικά και αμετάκλητα! Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Άρη και τον κρατά (όπως και τους άλλους τρεις δευτεραθλητές) επισήμως στην Γ' Εθνική.

Ταφόπλακα στις -ούτως ή άλλως ελάχιστες- ελπίδες του Άρη για άνοδο! Η προσφυγή των Θεσσαλονικέων (για να ανατρέψουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απορρίφθηκε, μια εξέλιξη που κρατά την ομάδα και τη νέα σεζόν στην Γ' Εθνική (όπως φυσικά ισχύει το ίδιο και για Παναργειακό, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά).

Από 'δω και πέρα, πάντως, οι κίτρινοι μπαίνουν σε άλλα... μονοπάτια. Διότι έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος, επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος ακόμα δεν υπάρχει και ο Ερασιτέχνης καλείται να πάρει σοβαρές και κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

«ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 101/03.09.2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ΠΑΕ Άρης):

Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή-αίτηση αναψηλάφησης και πρόσθετες παρεμβάσεις αντιμωλία των διαδίκων.
Απορρίπτει αυτές. Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο.

Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ. Καταδικάζει την προσφεύγων-αιτούν Σωματείο να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από πεντακόσια (500) ευρώ υπέρ της καθ’ ης και το υπόλοιπο ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015,, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x