Stoiximan Super League

Οριστικό: Στον ΟΦΗ ο Βούρος

Παίκτης του ΟΦΗ είναι πλέον ο Πραξιτέλης Βούρος, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ ο σύλλογος της Κρήτης, που επιβεβαιώνει το deal.

Έκλεισε στον ΟΦΗ ο Βούρος!

Ποδοσφαιριστής των Κρητικών θα πρέπει να θεωρείται ο 25χρονος αμυντικός, καθώς πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Διότι, ο σύλλογος του Ηρακλείου ήρθε σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού, που θα είναι την Παρασκευή στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει για τρία χρόνια. Πρόκειται για πληροφορία που επιβεβαιώνεται πλέον κι από την ΠΑΕ.

Ο Βούρος αγωνιζόταν στους «γαλαζοκίτρινους» από το 2017 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, ενώ σημαντικό ρόλο για να προχωρήσει η υπόθεση έπαιξε κι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή που δεν θέλησε να αθετήσει τη συμφωνία του με τον Γιώργο Σαμαρά. Παρότι φαίνεται ότι τον προσέγγισαν κι άλλες ομάδες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Τη φετινή σεζόν πρόλαβε να κάνει 24 συμμετοχές με την ομάδα της Κύπρου, αν και ολοκληρώθηκε απότομα το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x