Stoiximan Super League

Ουάρντα: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον προπονητή, είναι δική μας ευθύνη»

Θέμα παικτών και όχι του Πάμπλο Γκαρσία ήταν η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε ο Αμρ Ουάρντα.

Την απογοήτευσή του για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης παραδέχθηκε ο Αμρ Ουάρντα. Μιλώντας στη NOVA, ο Αιγύπτιος εμφανίστηκε λυπημένος λέγοντας:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δυστυχώς απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας με αυτό το αποτέλεσμα. Τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο. Σήμερα πραγματικά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, είχαμε δοκάρι, είχαμε ακυρωθέν γκολ και ο αντίπαλος ήταν πιο τυχερός. Εμείς από την δική μας πλευρά πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.

Όλοι είμαστε λυπημένοι, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλαμε τη νίκη. Αυτό είναι κάτι που μας απογοητεύει πάρα πολύ. Το πιο σημαντικό όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο είναι να παλεύεις για όλους αυτούς που σου δίνουν μια ευκαιρία».


Ερωτώμενος, δε, για τον Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε ότι δεν τον φταίει εκείνος για το αποτέλεσμα, λέγοντας: «Ο προπονητής και το επιτελείο του έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδα δούλεψε πολύ καλά. Σήμερα εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον προπονητή, είναι δική μας ευθύνη. Προσπαθεί να χτίσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και όλοι πρέπει να τον στηρίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x