Stoiximan Super League

Ουάρντα: «Το σημαντικό να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο»

Ο Αμρ Ουάρντα τόνισε πως θα γυρίσει ο ΠΑΟΚ την κατάσταση και θα είναι πιο δυνατοί.

Ύστερα από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο, ο Αμρ Ουάρντα δήλωσε πως το πιο σημαντικό είναι οι νίκες του Δικεφάλου και σημείωσε ότι γύρισε πίσω στην οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:


Για το γκολ που σημείωσε: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, όχι αν σκόραρε ο Ουάρντα. Το πιο σημαντικό είναι να παίρνει τους τρεις βαθμούς ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, εμείς πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να δημιουργήσουμε ακόμη πιο δυνατή ομάδα, για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για το τι δεν έκανε σωστά ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη: «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι, αλλά όλοι μαζί θα καταφέρουμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να είμαστε πιο δυνατοί».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Επέστρεψα πίσω στην οικογένειά μου και στο σπίτι μου. Είναι πολύ σημαντικό που είμαι εδώ, για εμένα δεν είναι σημαντικό να σκοράρω, είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει και θα δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

Για το πόσο διαφορετικός είναι από την τελευταία του θητεία στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πίσω για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου και το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι όταν η οικογένειά σου, σου λέει να γυρίσει να βοηθήσεις, δεν λες όχι στην οικογένειά σου».




Διαβάστε ακόμα:

Γκαρσία: «Έπρεπε να πετύχουμε και άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, θα φύγω μόνος μου όταν κρίνω εγώ»


Ο ΠΑΟΚ δεν θα χτυπήσει πρωτάθλημα όσο κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί


Τα highlights από το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x