Γερμανία

Ουνιόν Βερολίνου: Θέλει δανεικό τον Νίμπελ

Την απόκτηση του Αλεξάντερ Νίμπελ από την Μπάγερν Μονάχου, με την μορφή του δανεισμού για μια διετία, φέρεται να «τρέχει» η Ουνιόν Βερολίνου.

Έντονη κινητικότητα για την απόκτηση του Αλεξάντερ Νιμπελ υπάρχει στο Βερολίνο, από πλευράς Ουνιόν, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Bild».

Ο Γερμανός γκολκίπερ δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στην Μπάγερν Μονάχου, όπου μετακόμισε πέρυσι το καλοκαίρι όντας ελεύθερος από την Σάλκε μετρώντας έκτοτε μόνο τρεις εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει, για να βρει χρόνο συμμετοχής.

Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «σιδερένιοι» και σκοπεύουν να καταθέσουν σχετική πρόταση στους Βαυαρούς, οι οποίοι σημειωτέον επίσης προτιμούν να παραχωρηθεί ο Νίμπελ δανεικός σε ομάδα εντός της Γερμανίας για να τον τσεκάρουν πιο εύκολα.

Για τον 24χρονο γκολκίπερ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον επίσης και η Μονακό, ενώ στην Ουνιόν ο Νίμπελ θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί εκ νέου με τον άλλοτε πορτιέρε της Ξάνθης και νυν προπονητή Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Σάλκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x