Γ' Εθνική

Παντελίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ιωνικός έχει κόσμο που θα ζήλευαν στις μεγαλύτερες κατηγορίες»

Ο αρχηγός του Ιωνικού, Δημήτρης Παντελίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το νέο πλάνο της ομάδας της Νίκαιας για το μέλλον, τον Αλέξη Κούγια, αλλά και τον κόσμο που είναι δίπλα τους.

Παρών στη νέα προσπάθεια που κάνει ο Ιωνικός στη Γ Εθνική τη φετινή σεζόν, είναι ο Δημήτρης Παντελίδης.

Ο αρχηγός της ομάδας της Νίκαιας και γιος του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Τόλη Κοτζιά για το πλάνο του Ιωνικού, τον Αλέξη Κούγια που ανέλαβε την τύχη της ομάδας, αλλά και τους εξαιρετικούς οπαδούς που τους στηρίζουν σε όποια κατηγορία και αν παίζουν.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα τις προπονήσεις για τη σεζόν 2018/19.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Παντελίδη στον Τόλη Κοτζιά:

Για το γεγονός ότι σώθηκε ο Ιωνικός: «Τελικά γίνονται και στον αθλητισμό θαύματα. Δόξα το Θεό. Είχαμε φτάσει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια Κούγια που είναι μαζί μας, και τον κ. Αλέξη, αλλά και τον γιο του τον Χρήστο. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Για το αν βλέπει να έρχεται κάτι μεγαλύτερο για τον Ιωνικό: «Εσείς το ξέρετε καλύτερα από μένα. Ο Ιωνικός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αδικείται από την κατηγορία στην οποία παίζει. Έχει πάρα πολύ κόσμο. Όλοι ευελπιστούμε ότι το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο. Έχουν μπει καλές βάσεις και στόχος μας είναι να κάνουμε μία ομάδα που θα έχει πλάνο. Ο κος Κούγιας έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα. Ο ίδιος είναι μεγάλος γνώστης και πολύ έμπειρος, ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σύντομα να δούμε τον Ιωνικό εκεί που του αξίζει, στις μεγάλες κατηγορίες».

Για τον κόσμο που πήγε στην πρώτη προπόνηση της σεζόν: «Ήρθε πολύς κόσμος. Πιστεύω πως ο Ιωνικός έχει κόσμο που θα ζήλευαν και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Είναι διψασμένος, έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Είδε την ομάδα από την Ευρώπη και την πρώτη εθνική, με καλές και γεμάτες χρονιές να πέφτει στη Γ εθνική. Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε, την ακολούθησε σε όλα τα χωριά. Ειδικά πέρυσι αυτό που είδα ήταν απίστευτο. Ο κόσμος έχει πικραθεί, αλλά στηρίζει. Ήρθαν εχθές, μέσα στη ζέστη, τραγουδούσαν. Μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτό τον κόσμο!».

Για τον πατέρα του, Σάββα Παντελίδη: «Έχει τα δικά του με την Τρίπολη, αλλά παρακολουθεί τα γεγονότα και μιλάμε συνέχεια. Είχα πάει να παρακολουθήσω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ήταν άτυχος ο Αστέρας, αλλά έτσι είναι η μπάλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x