Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Υπερέχει πολύ της Ομόνοιας ο Ολυμπιακός, μπορούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων.

Σαφές προβάδισμα για πρόκριση στον Ολυμπιακό, καλές πιθανότητες όμως και σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δίνει ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος μίλησε για τις ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στην εκπομπή "Επίθεση από τα μπακ" με τον Σωτήρη Ταμπάκο:

-για την προσπάθεια πρόκρισης του Ολυμπιακού: «Η Ομόνοια είναι καλά δουλεμένη ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός υπερέχει πολύ σε ποιότητα. Αν δεν γίνει κάποια έκπληξη στην αρχή του παιχνιδιού πιστεύω πως θα καταφέρει να προκριθεί. Διαθέτει τους παίκτες που θα εκμεταλλευτούν τους χώρους που θα αναγκαστεί να δώσει η Ομόνοια ψάχνοντας το γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει την ίδια φιλοσοφία εδώ και μια διετία με τον Πέδρο Μαρτίνς».

-για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά ματς: «Έχει αλλάξει ριζικά την εικόνα του σε σχέση με πέρσι. Προσέχει πολύ περισσότερο την άμυνά του και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα κενά του αντιπάλου. Μπορεί να τα καταφέρει, αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής μου αρέσει, αν και του έχει στοιχίσει στο πρωτάθλημα».

-για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Βόλφσμπουργκ: «Είναι θετικό ότι θα παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά αρνητικό ότι δεν θα υπάρχει κόσμος. Έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ και ακόμη δεν είναι στην κατάσταση που θέλει ο προπονητής της. Ας ελπίσουμε ότι ούτε η Βόλφσμπουργκ θα είναι έτοιμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x