Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν σε πολύ καλή μέρα αυτό που μας πονάει είναι ότι δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις χωρίς να ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε τα πράγματα, κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας, για να πάρουμε το ματς, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά στην ψυχολογία στα τελευταία λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Από την προσπάθεια είμαι ευχαριστημένος, αλλά τακτικά χρειαζόμαστε βελτίωση σε αρκετά πράγματα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια, βελτιώνοντας την αμυντική μας λειτουργία».

Για τo ντεμπούτο του απέναντι στον Άρη: «Υπάρχει σεβασμός και το καταλαβαίνετε από όλες τις αντιδράσεις μου»

Για την εικόνα του Άρη και το τι πρέπει να βελτιωθεί στον Ατρόμητο: «Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ καλή ποιότητα όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά, χρειάζεται πολύ δουλειά αλλά θα τα καταφέρουμε γιατί έχουν διάθεση».

Για το ότι ο Ατρόμητος δέχτηκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις: «Περισσότερο έχει να κάνει με τον φόβο να μη δεχτούμε γκολ. Είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης, είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να σταματήσουμε να φοβόμαστε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube