Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Την άποψη ότι ο Ατρόμητος άξιζε κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση εξέφρασε ο προπονητής των Περιστεριωτών, Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε σχέση με τα τελευταία ματς παρουσιάσαμε βελτίωση σε τακτικό επίπεδο και επίπεδο θέλησης. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε, παρά το γεγονός ότι παραχωρήσαμε την μπάλα στην ΑΕΚ. Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο στο σημερινό ματς. Οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι, αλλά με την ίδια θέληση αισιοδοξώ».

Για το μηδέν στην επίθεση: «Είναι κάτι που με προβληματίζει, αλλά σήμερα παρουσιάσαμε βελτίωση, έχοντας στα πόδια μας προπονήσεις για μια εβδομάδα. Θεωρώ ότι βάσει αυτού περιμένουμε καλύτερα πράγματα στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν δημιουργεί καν ευκαιρίες όπως συνέβη και κόντρα στον Πανιώνιο: «Ας μην συγκρίνουμε το ματς το σημερινό με αυτό κόντρα στον Πανιώνιο. Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν ντροπή για μας. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί χειρότερη μια ομάδα μου. Σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ, που έπαιζε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, δημιουργήσουμε. Οπότε ας μην μπαίνουμε σε σύγκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x