Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Κόσμος και ομάδα συνεχίζουμε μαζί!

Ολοι μαζί είμαστε ένα σε μία σχέση που πρέπει να διατηρηθεί και να γίνει ακόμα πιο ισχυρή. Με το κεφάλι χαμηλά και χωρίς να θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο μεγάλο ραντεβού!

Στόχος; Να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!
Η ηλεκτρονική προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει με 9 διαφορετικές τιμές σε 18 θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου και με ξεχωριστές εκπτωτικές κατηγορίες.

Διαβάστε εδώ https://www.aekfc.gr/…/ta-eisitiria-gia-ton-agona-me-ton-pa… όλες τις λεπτομέρειες!

Πατήστε εδώ για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας:
https://www.ticketmaster.gr/aek/showProductList.html…

Η ηλεκτρονική προπώληση διεξάγεται κανονικά και μέσω της ιστοσελίδας ticketmaster.gr (ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111), αλλά και των καταστημάτων PUBLIC.

Και από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου αρχίζει η προπώληση στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κόσμος και ομάδα συνεχίζουμε μαζί! Ολοι μαζί είμαστε ένα σε μία σχέση που πρέπει να διατηρηθεί και να γίνει ακόμα πιο ισχυρή. Με το κεφάλι χαμηλά και χωρίς να θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο μεγάλο ραντεβού! Στόχος; Να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Η ηλεκτρονική προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει με 9 διαφορετικές τιμές σε 18 θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου και με ξεχωριστές εκπτωτικές κατηγορίες. Η ηλεκτρονική προπώληση διεξάγεται κανονικά και μέσω της ιστοσελίδας ticketmaster.gr (ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111), αλλά και των καταστημάτων PUBLIC. Και από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου αρχίζει η προπώληση στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη». #aekpaok #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily #tickets #oaka

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

TAGS: A.E.K.