Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας για εξάρι»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, που επισπεύδει τις διαδικασίες για χαφ.

Θέμα… ημερών φέρεται να είναι η απόκτηση κεντρικού μέσου από πλευράς Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα είπε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, μεταφέροντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τα μεταγραφικά!

«Ο Μπόλονι έχει αποφασίσει να μείνει ο Μολό, υπάρχει και ο Τζαβίδας, οπότε ξεχνάμε το δεξί μπακ. Ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί με ένα χαφ, το παλεύει για Σισακό και είναι σταντ μπάι ο Ποκό. Αν βρεθεί σημείο επαφής με τον παίκτη και την Ζούλτε τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει. Υπάρχει και τρίτη περίπτωση, δύσκολη αλλά ιδιαίτερα καλή, που δεν έχει γίνει γνωστή. Την παλεύει ο Παναθηναϊκός, που επισπεύδει τις διαδικασίες για εξάρι και μέχρι το τέλος της εβδομάδες θα υπάρχουν εξελίξεις», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ερωτηθείς για την επιστροφή Σαβιέρ στην δράση, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ακόμα δεν είναι έτοιμος, έχοντας ενάμισι μήνα εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Τέλος, ο Παγκάκης σημείωσε ότι η Πάρμα φαίνεται διατεθειμένη να δώσει και παραπάνω χρήματα από αυτά που αξίωνε αρχικά το «τριφύλλι» για τον Ζαγαρίτη, ενώ έχει προβλεφθεί και πέναλτι μέσω σχετικής ρήτρας.

Ακούστε εδώ όλο το ρεπορτάζ:


Διαβάστε ακόμα:
Παναθηναϊκός: Τρέχει για τον χαφ ο Ντρεοσί

Εκτίει με Ατρόμητο ο Πούγγουρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x