Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Όχι αδύνατο αλλά δύσκολο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής»

Ο Νίκος Παγκάκης στάθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM στην πιθανότητα παραμονής ή όχι του Καμπετσή, ανέλυσε τα δεδομένα για Βιγιαφάνες και αριστερό μπακ κι εξήγησε «τι παίζει» με τους γκολκίπερ.

Για πολλά και… διάφορα μίλησε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, που έκανε ειδική μνεία στην περίπτωση του Αργύρη Καμπετσή και το αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα.

«Δύσκολο να παραμείνει ο Καμπετσής, όχι αδύνατο, αλλά δύσκολο, έτσι όπως είναι η ομάδα. Στα εξτρέμ επέστρεψε ο Εμμανουηλίδης, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για εξτρέμ, οπότε», σχολίασε μεταξύ άλλων για το θέμα.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε ότι κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Δώνης θα χρησιμοποιήσει τον Διούδη λόγω εμπειρίας, αλλά σύμφωνα με την πληροφόρησή του θα δούμε σε κάποιο ματς και τον Ξενόπουλο.

Τέλος, ο Παγκάκης σημείωσε ότι παραμένει δύσκολο το θέμα του Βιγιαφάνες καθώς οι Μεξικανοί θέλουν να γλιτώσουν και τα χρήματα που θα δώσουν στον Αργεντινό, αλλά και πως αν βρεθεί ευκαιρία ποιοτικά και οικονομικά καλή για αριστερό μπακ δεν αποκλείεται να κινηθεί ο Παναθηναϊκός.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x