Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Τα δύο πλάνα του Μπόλονι για ΑΕΚ»

Το 4-4-2 και το 4-2-3-1 στο μυαλό του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά έχει στο μυαλό του και δύο πλάνα για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την Κυριακή.

«Ο Κουρμπέλης λέει στο περιβάλλον του πως θα το παλέψει, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί έχει χάσει πολλές προπονήσεις και στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να ρισκάρουν να τον χάσουν για καιρό. Αν δεν τα καταφέρει, θα πάρει τη θέση του ο Αλεξανδρόπουλος», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης και πρόσθεσε:

Η άμυνα θα είναι με Διούδη, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Σάντσες και Ζαγαρίτη, στο κέντρο θα είναι ο Μαουρίτσιο και μπροστά όλα θα εξαρτηθούν από το σύστημα. Αν επιλεγεί το 4-4-2, ο Βιγιαφάνιες και ο Χατζηγιοβάνης θα είναι στα άκρα με Καρλίτος και Μακέντα μπροστά. Αν προτιμηθεί το 4-2-3-1, ο Βιγιαφάνιες θα είναι δεκάρι και τη θέση του ενός εκ των δύο επιθετικών θα πάρει ως ακραίος ο Αϊτόρ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη δημοσιοποίηση του μνημονίου συναντίληψης για τη Διπλή Ανάπλαση. «Ο Ερασιτέχνης θα κάνει τις διμερείς συμφωνίες του για να κερδηθεί χρόνος και θα πρέπει να εγκριθούν από τη γενική συνέλευση, που θα γίνει κατά τον Φεβρουάριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x