Stoiximan Super League

Παίρνει Διαμαντή και Γκαργκαλατζίδη από τον ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ

Ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πρέπει να θεωρούνται Διαμαντής και Γκαργκαλατζίδης, οι οποίοι αποχωρούν από τον ΠΑΟΚ.

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσουν την καριέρα τους Απόστολος Διαμαντής και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Ο σύλλογος της Κρήτης ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών με μεταγραφή, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Πρόκειται για παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, με τον Διαμαντή, που είναι αμυντικός, να μετακομίζει ουσιαστικά από τον Βόλου όπου αγωνίστηκε σε 18 ματς φέτος ως δανεικός. Ενώ ο Γκαργκαλατζίδης έκανε 6 συμμετοχές στην Ξάνθη ως δανεικός.

Την Πέμπτη θα βρεθούν στο Ηράκλειο και θα περάσουν από ιατρικά την Παρασκευή. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν αρκετό καιρό στα ραντάρ του ΟΦΗ, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την Κ19 του ΠΑΟΚ, όπως και σε όσα ματς αγωνίστηκαν φέτος με Βόλο και Ξάνθη αντιστοίχως. Είναι παίκτες που θεωρούν οι υπεύθυνοι της ομάδας της Κρήτης ότι ταιριάζουν στο πρότζεκτ, δίνοντας, μάλιστα, άμεσα λύσεις, ενώ συγχρόνως θεωρείται έχουν προοπτική και για το μέλλον.

Στις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δύο ομάδες, έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν οι δύο παίκτες με τη μορφή δανεισμού, αλλά δεν το δέχθηκε ο ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x