Κύπελλο Ελλάδας

Παλεύουν για το πρώτο βήμα για την πρόκριση σήμερα Άρης και Ατρόμητος

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στη Θεσσαλονίκη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Μετά την Τούμπα σήμερα το ενδιαφέρον πέφτει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εκεί που ο Άρης υποδέχεται (19:00) τον Ατρόμητο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι κίτρινοι ελπίζοντας ότι δουν κατάμεστο το γήπεδό τους ετοιμάζονται να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού. Ο Ένινγκ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βέλεθ και Κόρχουτ που εξέτισαν την τιμωρία τους και είναι στην αποστολή και πιθανότατα και στην 11άδα του αγώνα.

Ο Ένινγκ στηρίζει πολλά στον Φετφατζίδη ο οποίος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και το έδειξε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς μετρούν τρεις ήττες στα τελευταία τους τρία παιχνίδια. Ωστόσο οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για ένα καλό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη και να... σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί. Έχουν σημαντικές απουσίες των Ρισβάνη, Γιακουμάκη και Μανούσου.

Οι εντολές του Παντελίδη; Ξεκάθαρες... προσοχή στην άμυνα για να διατηρηθεί το «μηδέν» στην άμυνα και εάν μπορέσουν οι παίκτες του να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x