Stoiximan Super League

Εκνευρισμός και απογοήτευση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Σκασμένοι όλοι στον Παναθηναϊκό μετά την ισοφάριση από τον Βόλο στις καθυστερήσεις. Έντονες παρατηρήσεις από Μπόλονι και αρχηγούς.

Η ψυχρολουσία της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις έφερε απογοήτευση και νεύρα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον Βόλο.

Οι αρχηγοί της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης, ήταν έξαλλοι με τον τρόπο που χάθηκαν δύο βαθμοί. «Είναι δυνατό να έρχεται εδώ ο κάθε Βόλος και να μας κλείνει στην περιοχή μας στο τέλος. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει! Μετά φταίει ο κόσμος που έρχεται και μας γιουχάρει»… μονολογούσαν έξαλλοι οι δύο παίκτες.

Ο Λάζλο Μπόλονι όταν επέστρεψε στα αποδυτήρια από τις δηλώσεις που έκανε στη Nova ήταν επίσης έξω φρενών με την οπισθοχώρηση και το φόβο που έβγαλαν στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του πληρώνοντας τη στάση τους αυτή με την ισοφάριση. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε έντονες παρατηρήσεις σε υψηλούς τόνους και οι φωνές του ακούγονταν μέχρι έξω από τα αποδυτήρια.

Το κλίμα είναι προφανώς βαρύ, η απογοήτευση και ο εκνευρισμός είναι διάχυτα συναισθήματα στην ατμόσφαιρα και ο νέος προπονητής έχει πολλή δουλειά μπροστά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x