Χαρμόσυνα μαντάτα για τον Λάζλο Μπόλονι, που είδε τον Λούκας Βιγιαφάνιες και τον Αντόνιο Σαβιέρ να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος θα μείνει στα «πιτς» για μία εβδομάδα. Ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης, ενώ οι Σένκεφελντ, Σάντσες και Κουρμπέλης έκαναν αποφόρτιση.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:
«Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι επεφύλασσε η πρωινή προπόνηση σε ό,τι αφορά στους Σαβιέρ και Βιγιαφάνιες. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μπουζούκης για τον οποίο η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, θα παραμείνει εκτός δράσης για διάστημα μίας εβδομάδας.

Ατομικό έκαναν και σήμερα οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης, ενώ Σένκεφελντ, Σάντσες και Κουρμπέλης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης με την κατάστασή τους να μην εμπνέει κάποια ανησυχία.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Αλεξανδρόπουλος υπέστη κάκωση στο γόνατο και αποχώρησε. Τέλος, οι Βέλεθ, Αγιούμπ και Χατζηθεοδωρίδης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Αντονίτο παραμένει κλινήρης. Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδι τακτικής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube