Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός… πιο νεανικός

Ευκαιρίες σε περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές θα δώσει ο Γιώργος Δώνης στο αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη.

Το «δύο στα δύο» στο φινάλε των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης (19:15, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Γιώργος Δώνης παρουσιάζεται αποφασισμένος να δώσει αρκετές ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους σκοπεύει να ξεκινήσει κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Ξενόπουλος και ο Σερπέζης, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Αθανασακόπουλος.

Μάλιστα, η «πράσινη» αποστολή αποτελείται από 14 Ελληνόπουλα που αποδεικνύουν ότι οι ακαδημίες συνεχίζουν να στελεχώνουν την πρώτη ομάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ξενόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς – αριστερά – θα έχει τους Θεοχάρη, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο και Ζαγαρίτη. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ανουάρ, Κουρμπέλης και Σερπέζης. Στην επίθεση, δεξιά θα είναι ο Μπεκ, αριστερά ο Χατζηγιοβάνης και ως σέντερ φορ ο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Κολοβός, Μπεκ, Μπουζούκης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Περέα και Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x