Stoiximan Super League

Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία.

Στην… αφιλόξενη για εκείνον Λαμία φιλοξενείται σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η συμπλήρωση πέντε αγώνων χωρίς νίκη αποτελεί τη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία για το «τριφύλλι», το οποίο θέλει να βάλει τέλος στο συγκεκριμένο σερί και να πάρει το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στους παίκτες του, ενώ πραγματοποίησε και πολλά τετ-α-τετ με παίκτες, αφού έχει διαπιστώσει πως το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό. Μάλιστα, έχει δει πως υπάρχει πρόβλημα και στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όμως δεν είναι αυτός ο πρώτος λόγος για την πορεία της ομάδας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φακούντο, Σένκεφελντ, Πούγουρα και Ζαγαρίτη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κουρμπέλης και Μαουρίσιο, με τους Μολό και Χατζηγιοβάνη στα πλάγια. Στην επίθεση θα είναι ο Καρλίτος και ο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σαβιέρ, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

Εκτός έμειναν οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης (που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα), οι Αγιούμπ-Μπουζούκης (που έκαναν θεραπεία), ο Μαυρομάτης (που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο) και ο Αντονίτο που παρέμεινε κλινήρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x